zondag 4 december 2016

Hoe geneest u artritis?

Artritis is het onderwerp van de 12e uitzending van MMS G2Voice-Radio van zondag 4 december, 17:00 Europese tijd (CEST). Artritis is een veel voorkomende ziekte. Deze ziekte tast de gewrichten aan en veroorzaakt stijve gewrichten, pijn, ontsteking en zwelling. Veel mensen denken dat het normaal is dat ouderen artritis krijgen. Bij de behandeling van de oorzaken van artritis in deze uitzending, zult u zien dat dat niet klopt ! Artritis is volledig te genezen en het is niet zo moeilijk als u zou denken.

Het menselijk lichaam is een wonder, het kan zichzelf genezen.
Als een ingenieur een auto zou ontwerpen die zichzelf repareert na een ongeluk etc zouden we niet over de auto en ingenieur uitgepraat raken. Maar nu het ons eigen lichaam betreft vinden we dat opeens niet bijzonder meer.  Wanneer dit wonderbaarlijke zelfgenezing mechanisme echter wordt aangetast, zijn ziekten het gevolg.  


Veel mensen denken dat door het eten van bepaalde voedingsmiddelen, vitaminen of natuurlijke supplementen ze (bepaalde vormen van) artritis kunnen verlichten of zelfs genezen. In een gezond lichaam, worden deze voedingsstoffen in het lichaam geabsorbeerd en gemetaboliseerd, maar in een zieke giftige lichaam worden deze voedingsstoffen slecht of helemaal niet geabsorbeerd en gemetaboliseerd. Derhalve heeft dit weinig nut.  In de eerste plaats moet het lichaam worden ontgift van de pathogenen die de systemen uitschakelen. Dit is de reden waarom eerst de MMS protocollen gevolgd moeten worden. Hierdoor kan het lichaam de systemen herstellen.

Hieronder een man die van artritis is genezen en een vrouw met nekpijn.


Of bekijk of lees meer getuigenissen op mmstestimonials.isLesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.