zondag 18 december 2016

Medicijnen

Deze week zijn medicijnen het onderwerp van MMS G2Voice-Radio. Medicijnen zijn doodsoorzaak nummer één en veroorzaken overal ter wereld ziektes. Ze zijn zeer giftig en hebben vele bijwerkingen. Hoe eerder we mensen helpen te stoppen met medicijnen, hoe sneller ze ontgift worden en genezen! Ons wordt geleerd dat de medische sector eervol is en respect verdient. De werkelijkheid is echter een andere. We zien dat mensen, op advies van artsen, medicijnen nemen en nog zieker worden en zelfs sterven.


Hier zijn twee uitstekende documentaires die de gevaren van medicijnen en de corruptie bij toezichtsorganen tonen!

- Death by Medicine, Gary Null
War on Health - Over de FDA (toezichtsorgaan)


Arnold Seymour Relman, de voormalige hoofdredacteur van de New England Medical Journal, en professor in de geneeskunde aan de Harvard University, zei ooit: "De medische professie wordt gekocht door de farmaceutische industrie, niet alleen qua uitoefening van de geneeskunde, maar ook op het gebied van onderwijs en onderzoek. De academische instellingen van dit land zijn betaalde agenten van de farmaceutische industrie. Een schande!"

Dr. Peter Gotzsche is mede-oprichter van de Cochrane Collaboration ('s werelds meest vooraanstaande orgaan bij de beoordeling van medische bewijzen). Op basis van zijn onderzoek, schat hij dat alleen al in de Verenigde Staten er jaarlijks 100.000 mensen sterven aan de bijwerkingen van correct gebruikt geneesmiddelen.

De gevaarlijkste medicijnen zijn:
  • Type 2 diabetes medicijnen Avandia en Actos.
  • Antidepressiva Paxil, Prozac, Effexor, Zoloft en Lexapro.
  • Stemmingsstabilisator Depakote.
  • De anticonceptiepil Yaz en Yasmin.
  • Acne medicatie Accutane.
  • Bloedverdunners Pradaxa en Xarelto
  • Behandeling van osteoporose Fosamax.
  • GranuFlo en NaturaLyte, die worden gebruikt bij dialyse.
  • Haaruitval pil Propecia.

Deze geneesmiddelen hebben bijwerkingen die variëren van aangeboren afwijkingen en leverschade tot suïcidaal gedrag, bloedstolsels, blaaskanker, ziekte van Crohn, hartaanvallen, beroertes, oncontroleerbare bloeden en hartfalen.


De "G2Voice-Radio" uitzending begint vandaag om 17:00 Europese tijd (CEST)

Meer info:
- Jim Humble Nieuwsbrief
- Lees wat de farmaceutische bedrijven over hun eigen medicijnen zeggen !
- Big Pharma, artsen en gezondheidsorganisaties parasiteren op uw gezondheid en financiënLesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.