zondag 26 februari 2017

Epitalon versterkt het immuunsysteem !Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache


Een studie uit 2012 toont aan dat Epitalon (het peptide Ala-Glu-Asp-Gly) het vermogen heeft om de proliferatie van lymfocyten te activeren. Dit is een essentieel element om gezond te blijven en veroudering te bestrijden. De immune bescherming van het peptide wordt verklaard door de activering van de interferon gamma productie in T-cellen.

Een jong en gezond immuunsysteem kan de aanvallen tegen onze organisme effectief afslaan.
Deze aanvallen kunnen vele vormen aannemen:

- De fysisch-chemische aanvallen
; mechanisch (wrijving, impact, vallen, etc.), klimaat (hoogte, plotselinge verandering in temperatuur, straling, droogte, stof, enz.), en aanvallen door chemische stoffen (zuren, basen, enz.) of andere elementen (aluminium, etc.)

- Aanvallen door andere levende wezens; virussen, bacteriën, schimmels, gisten, wormen, geleedpotigen en prionen.

T-lymfocyten beschermen ons

Het immuunsysteem is belangrijk voor onze cellen. Het ontdoet zich van binnendringende ziekteverwekkers door middel van de T-lymfocyten ( "T", omdat deze cellen, na de geboorte in het beenmerg, rijpen in de thymus)

Oudere mensen hebben vaker, en ernstigere infecties


We weten al lang dat ouderen vaker en zwaarder worden getroffen door besmettelijke ziekten dan jongeren. Verschillende factoren zorgen voor infecties bij ouderen. Op gevorderde leeftijd zijn de huid en slijmvliezen meer beschadigd; bacteriën kunnen gemakkelijk het lichaam binnendringen. Bovendien; chronische ziekten zoals arteriosclerose (verkalking van de slagaders) en diabetes, die doorgaans bij ouder voorkomen, remmen de wondgenezing en het immuunsysteem. We weten dat het immuunsysteem van een jonge mens sneller en effectiever tegen een microbe kan reageren.

Tijdens het leven, wordt een mens geconfronteerd met vele microben, die gelukkig in de meeste gevallen worden verslagen door het immuunsysteem. Meestal vindt deze strijd plaats zonder dat we ons ervan bewust zijn. Soms lijden we aan koorts en andere symptomen, de gevolgen van deze strijd. Er zijn ook bacteriën (vooral virussen) die het lichaam niet volledig kan elimineren maar die wel gecontroleerd en gematigd kunnen worden.

Maar dat heeft wel een prijs: Deze chronische infecties kosten het immuunsysteem veel energie. En met de tijd, is het dan niet meer in staat om snel en doeltreffend genoeg reageren tegen nieuwe infecties. Om voldoende bescherming te bieden, is het noodzakelijk om een ​​volledig functioneel immuunsysteem te hebben.

Versterk uw immuunsysteem

Epitalon versterkt niet alleen het immuunsysteem. Epitalon heeft ook andere voordelen. Epitalon is vele jaren succesvol getest door wetenschappers van het Instituut voor Gerontologie van St. Petersburg. De resultaten toonden aan dat mensen die 12 jaar Epitalon gebruikten, gemiddeld 7 extra levensjaren in uitstekende gezondheid kregen..

Zie ook:

- Wat langere telomeren voor u doen
- Oorzaken versneld verouderen
- Telomeerlengte bepaalt infectierisico griep & verkoudheid
- Lange telomeren bestrijden depressie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.