zondag 5 februari 2017

Medicijnen worden steeds dodelijker


We besteden regelmatig aandacht aan de risico's van medicijnen, en niet zonder reden. Medicijnen bestrijden symptomen, niet de oorzaken. Ze camoufleren alleen de onderliggende oorzaken. Bovendien hebben geneesmiddelen vele gevaarlijke bijwerkingen. Talloze onderzoeken bevestigen dit. Niet alleen dat, de producenten geven het zelf toe in hun bijsluiters. (Zie: Lees wat de farmaceutische bedrijven over hun eigen medicijnen zeggen !)

Medicijnen zijn niet alleen ineffectief maar ook gevaarlijk

Duizenden mensen krijgen in Nederland ernstige lichamelijke problemen door geneesmiddelen. In 2005 stierven er 3500 mensen door medicijnen. Daarnaast worden er heel veel mensen in het ziekenhuis opgenomen vanwege het gebruik van medicijnen. Nieuw onderzoek gepubliceerd door het NOS, laat zien dat ziekenhuisopnames vanwege medicijnen tussen 2008 en 2013, met maar liefst 25% is gestegen. En dit ondanks de pogingen om het juist terug te dringen. Dit toont aan hoe gevaarlijk medicijnen zijn. Er zijn om de farmaceutische bedrijven te beschermen, helaas geen recente cijfers over het aantal dodelijke slachtoffers van medicijnen geopenbaard. Waarschijnlijk is dit nu meer dan 5000 per jaar ! In 2013 waren er in ieder geval 970 vermijdbare doden in Nederlandse ziekenhuizen. De totale kosten van al die complicaties bedroegen 111 miljoen euro.

De onderzoekers geven vergrijzing de schuld, maar dit is onjuist. Ouderen hebben weliswaar een zwakkere lichaam, maar de oorzaak van de problemen zijn de medicijnen en niet de ouderen. Als de medicijnen niet zo giftig en gevaarlijk waren, zouden mensen met een mindere gezondheid, zoals de ouderen, er ook niet zo veel last van hebben.

Combinaties veroorzaken extra gevaarlijke, onvoorspelbare bijwerkingen

Het hele probleem wordt ook nog eens verergerd doordat veel mensen, vooral ouderen, meerdere giftige medicijnen tegelijk gebruiken, polyfarmacie. (Zie : Cocktail van giftige medicijnen: polyfarmacie ) Opmerkelijk is dat sommige artsen veel meer medicijnen voorschrijven dan andere artsen. Artsen zijn niet onafhankelijk en schrijven vaker medicijnen voor als ze geld van farmaceutische bedrijven krijgen.

Voorkomen is beter dan genezen

Indien u eenmaal in de reguliere gezondheidszorg komt en u medicijnen en andere schadelijke therapieën krijgt, komt u in een vicieuze cirkel terecht. Al die giffen hebben een verwoestende effect op uw lever, nieren, alvleesklier en hersenen en wordt u nog zieker.

Probeer ziekte veroorzakende omstandigheden te vermijden en een gezonde levensstijl te hanteren. Onze producten kunnen helpen u gezond te blijven, zodat u geen medicijnen en en andere gevaarlijke therapieën krijgt.

Meer info:

- Big Pharma, artsen en gezondheidsorganisaties parasiteren op uw gezondheid en financiën
- Lees wat de farmaceutische bedrijven over hun eigen medicijnen zeggen !
- Medicijnen
- Medicijnen maken moe- Cocktail van giftige medicijnen: polyfarmacie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.