zondag 16 april 2017

Epitalon tegen kanker !

Epitalon wordt vooral gebruikt om jong en gezond te blijven. Het versterkt onder meer het immuunsysteem, geeft meer energie, bevordert de slaap, verbetert de huid en geneest beschadigde spiercellen.

Maar veel mensen gebruiken nu Epitalon ook tegen kanker. Kanker is een belangrijke doodsoorzaak en komt vooral bij oudere mensen voor. Aangezien Epitalon veroudering tegen gaat is het logisch dat mensen Epitalon gebruiken om leeftijdsgebonden ziekten (o.a. kanker, hart-en vaatziekten en dementie) te voorkomen en te genezen.

Kankercellen

Wereldwijd gebruiken duizenden mensen MMS en Lufenuron tegen kanker. Maar er leiden vele wegen naar Rome. Daarom is het belangrijk zelf research te doen. Raadpleeg zo nodig anderen of een arts, maar neem zelf uw eigen beslissing. Gelukkig zijn er al veel onderzoeken verricht naar de effectiviteit van Epitalon om kanker te bestrijden. De meningen zijn niet eensgezind. Onder enkele publicaties van wetenschappers die de werking van Epitalon (epithalamin) onderschrijven.


- Pijnappelklier en Kanker - een epigenetische aanpak ter bestrijding van Maligniteit: Evaluatie van de rol van melatonine.  Christian Bartsch and Hella Bartsch

Samenvatting: Er bestaat een verband tussen de pijnappelklier en kanker. Melatonine kan een directe tumor-remmende werking hebben.

Opmerking: Epitalon ontkalkt en stimuleert de pijnappelklier, waardoor het melatonine kan produceren. Dat is een van de mechanismen waarom het succesvol is tegen kanker, en dat is de reden waarom mensen die Epitalon gebruiken hun diepe slaappatroon kunnen herstellen. Diepe slaap is belangrijk voor lichaamsimmuniteit en reparatie.


- Boek: Experimental Studies of the Pineal Gland Preparation Epithalamin, 2001.  Online te koop voor $ 129

Samenvatting: Langdurige blootstelling aan epithalamin werd gevolgd door een toename van de gemiddelde en maximale levensduur en tragere veroudering.  Epithalamin remt spontane en ge├»nduceerde carcinogenese en is een krachtige antioxidant.

De verkregen resultaten tonen een hoog rendement van epithalamin (epitalon) therapie voor profylaxe van leeftijdsgebonden pathologie, waaronder kanker.

Opmerking: Epithalamin en epitalon zijn equivalenten, epitalon is de niet-dierlijke tetrapeptide variant.


- Boek: Peptides and ageing
, 2002

Gezondheidsvoordelen van Epitalon / Epithalamin:

- Epitalon verhoogt de melatonine productie van de pijnappelklier
- Epitalon produceert kankerbestrijdende effecten in verschillende experimentele modellen
- Epitalon stimuleert de antioxidanten, en herstelt de voortplantingsfunctie
- Epitalon herstelt de circadiane ritmen en de cortisol productie
- Epitalon versterkt de functionele integriteit van het oognetvlies
- Correctie van aandoeningen door stimulatie van de peptide productie in het organisme of via aanvoer, kan Epitalon de normalisering van gestoorde lichaamsfuncties bevorderen.

- Boek: Gerontological aspects of genome peptide regulation. 2005.Khavinson & Malinin
Lees delen van dit boek gratis op Google Books

Hoofdstuk 5: Effect van peptiden op carcinogenese in transgene muizen

"Deze gegevens duiden erop  dat onderdrukking van borstkanker bij transgene muizen door Epitalon wordt gemedieerd door de remming van het HER-2/neu oncogen expressie"

Hoofdstuk 6 gaat over Epitalon tegen chromosoomafwijkingen in de cellen!


Nouvelle Vie Nouvelle Vie

Nouvelle Vie bevat naast Epitalon ook nog eens 3 andere anti aging stoffen en anti oxidanten. Het is het enige supplement dat de voordelen van Epitalon, carnosine, resveratrol en lycopeen combineert, voor een ongelooflijke synergetisch effect.

MMS Winkel verkoopt geen Nouvelle Vie. U kunt het wel bij Biotrends bestellen. Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met Biotrends.

We zijn benieuwd naar uw ervaringen met Nouvelle Vie


Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.