zondag 11 juni 2017

Nad+ voorkomt glaucoom

Dat is de conclusie van een nieuw onderzoek onder leiding van prof. Simon W.M. John. Zijn team onderzocht glaucoom bij muizen. Door de Nad+ niveaus te verhogen werd glaucoom bij muizen genezen en voorkomen.

Glaucomas zijn neurodegeneratieve ziekten die leiden tot verlies van de visie, vooral bij ouderen. Wereldwijd hebben ruim 80 miljoen mensen glaucoom.

Klik om te vergroten
Een gezonde oog & een glaucoom oog met intraoculaire druk

Bij de meeste glaucoompatiƫnten, is er schadelijke hoge druk in het oog of intraoculaire druk die leidt tot progressieve dysfunctie en verlies van retinale ganglioncellen. Retinale ganglioncellen zijn neuronale cellen die het oog, via de oogzenuw, verbinden met de hersenen.

De onderzoekers: "Met ons onderzoek bij muizen hebben we laten zien dat dat mitochondriale afwijkingen een vroege drijfkracht voor neuronale dysfunctie zijn, die zich voordoen voordat degeneratie detecteerbaar is. De NAD+ (nicotinamide adenine dinucleotide) niveaus in het netvlies nemen met de leeftijd af en maken verouderende neuronen kwetsbaar voor schade door ziekten"
http://mmswinkel.com/NAD+.htm

Verhoging van de Nad+ niveaus was goed voor zowel de preventie als de genezing van glaucoom. Bij de hoogste dosis, ontwikkelde zelfs 93% van de ogen geen glaucoom.

Dus hoe meer NAD+ des te beter uw ogen zijn. Bovendien houdt Nad+ u jong en heeft het ook nog andere voordelen. Bezoek onze NAD+ pagina en ontdek wat NAD+ voor u kan doen.

Lesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.