woensdag 27 september 2017

Big Pharma & Overheden stoppen onze MMS1 verkoop

Gisteren hebben de Trading Standards office en de National Foods Agency, onze distributiecentrum in Engeland verboden nog langer MMS1 te verkopen met de claim dat het dodelijk zou zijn. Dit is natuurlijk belachelijk aangezien wij en anderen dit product over de hele wereld al jaren verkopen en er niemand aan MMS is gestorven. Maar Big Pharma wil alle MMS aanbieders met een smoesje verbieden MMS1 te verkopen.

We zouden deze zaak dan ook zeker voor een Engelse rechtbank winnen. Dit zou echter zo veel kosten met zich meebrengen dat wij dit niet zouden kunnen betalen. Toegang tot het juridische rechtsbescherming en rechtsgelijk zijn mooie idealen; alleen in de werkelijk werken de rechtssystemen alleen in het voordeel van grote bedrijven en overheden.

We hadden het ook graag anders gewild, maar we kunnen vanaf nu helaas geen MMS1 meer verkopen. U kunt het nog wel bij andere aanbieders kopen

MMS2, DMSO, Liposomal Vitamin C with Glutathione en Liposomal Vitamin D3 with K2 en onze andere producten kunt u nog wel blijven bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.