zondag 14 oktober 2018

Nieuw : Liposomale Curcumine

Curcumine is het belangrijkste bioactieve ingrediĆ«nt van kurkuma - een goudgele specerij die bekend staat om zijn ontstekingsremmende en helende eigenschappen. In India wordt kurkuma gebruikt als keukenkruid dat curry zijn typische gele kleur geeft. Het wordt ook al duizenden jaren gebruikt als ayurvedisch geneesmiddel om een ​​breed scala aan gezondheidsproblemen te behandelen - waaronder huidproblemen, slechte spijsvertering, inflammatoire darmaandoeningen, slechte leverfunctie, gewrichtspijn, astma en hoest. In Ayurveda wordt het aangenomen dat het bloed zuivert, externe en interne wonden te helen en de gezondheid van de lever, huid, longen, gewrichten en het spijsverteringsstelsel te ondersteunen.

Oxidatieve schade en ontstekingen zijn de hoofdoorzaak van veel chronische aandoeningen. Nieuw onderzoek toont aan dat curcumine kan helpen bij het verminderen van oxidatieve stress, ontstekingen en pijn in verschillende omstandigheden vanwege de enorme antioxidatieve en ontstekingsremmende eigenschappen.

https://mmswinkel.com/Liposomal%20Curcumin%20C3%20Complex%20-%20150ml.htm

Liposomale Curcumine

• 150 ml curcumine

• Liposomale curcumine voor verhoogde biologische beschikbaarheid en absorptie

• Geen GMO-product

• Met maatbeker

Liposomale Curcumine is veel effectiever dan andere soorten dankzij de liposomale technologie. Liposomale technologie zorgt voor meer biobeschikbaarheid en betere absorptie. Biologische beschikbaarheid is de hoeveelheid van een stof die beschikbaar is voor de cellen om te gebruiken en te absorberen.

Lees meer over Liposomale Curcumine C3 ComplexLesen Sie diesen Beitrag in deutscher Sprache   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.